TR | EN

KURUMSAL

Alto Holding Sirketler Grubu  SAYPORT markali Salt ve Otomasyon Malzemelerinin imalat, ithalat, satis ve pazarlamasini yapmaktadir. Pazarin önde gelen markalarindan biri olan Saypor gerek satis öncesi, gerekse satis sonrasi verdigi hizmetlerle müsteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmustur.

 

Çevre Politikamiz

Alto Holding A.S. Sirketler Grubu olarak Çevre Kirliligine verdigimiz önemle yola çiktigimiz bu süreçte;

- Ulusal, uluslar arasi ve yerel yasal düzenlemelere, çevre ile ilgili kanun, mevzuat ve diger yükümlülüklere uymayi ve yerine getirmeyi;

- Çagin getirdigi gereksinimleri dikkate alarak çevresel kirlenmeyi önlemeyi;

- Faaliyetlerimizden ve ürünlerimizden kaynaklanan çevresel etkileri sürekli kontrol altinda tutarak çevre performansimizi gelistirmeyi ve sürdürmeyi;

- Çevre dostu ve güvenligi saglayan ürünler gelistirmeyi, üretmeyi ve satmayi;

- Atiklari mümkün oldugunca kaynaginda azaltmayi veya geri kazanmayi, Geri kazanimi olmayan atiklarin çevreye zarar vermeden bertaraf ettirmeyi,

-  Dogal kaynaklari korumayi ve en verimli sekilde kullanmayi,

- Çevresel amaç ve hedeflerimize ulasmak amaciyla, çalisanlarimizda çevre bilincinin olusmasi ve gelistirilmesi için gerekli faaliyetleri ve egitimleri gerçeklestirmeyi,

- Ilgili tüm taraflar ile iletisim kurmayi ve gerektiginde bilgi paylasmayi,

taahhüt ve kabul ederiz.

 

Sirket Profilimiz

Alto Holding A.S. Sirketler Grubu,

Sayport marka Alçak Gerilim Koruma ve Kontrol Cihazlarinin imalat, ithalat, satis ve pazarlamasini    yapmaktadir. Alto Holding A.S. Sirketler Grubu Türkiye'deki müsterilerine daha iyi hizmet verebilmek için Istanbul Bölge merkez olmak üzere Ankara, Izmir ve Adana Bölge Müdürlüklerini ve teknik servislerini açmistir.

SAYPORT marka;

Kompakt Salter (A.G. Devre Kesiciler) ve aksesuarlari,

AC Kontaktör ve aksesuarlari,

Termik Röle,

Motor Koruma Salteri,

Otomatik Sigorta,

Kaçak Akim Koruma Anahtarlari,

Alçak Gerilim Akim Transformatörleri,

Güç Kondansatörleri,

Reaktif Güç Kontrol Rölesi,

Analog Ampermetre, Voltmetre,

Elektronik Ampermetre, Voltmetre,

Elektronik Cos metre, Elektronik Frekansmetre,

Hiz Kontrol Cihazlari,

Yumusak Yolvericiler,

Enerji (sebeke) Analizörü,

Multimetre,

Paket Salterler

olmak üzere tüm ürünlerimizin TSE, CE, CB ve ISO belgeleri mevcuttur. Ürünlerimizin fabrikasyon hatalarina karsin üç (3) yil garantisi vardir.

Ar-Ge çalismalarimizla, kaliteli ve genis ürün yelpazesinde, Uluslararasi standartlara uygun (TSE, IEC, CE,  ISO) ürünlerimizle artik yaninizdayiz.Türkiye genelinde satis öncesi / sonrasi teknik servis hizmetimizle Alto Holding A.S. Sirketler Grubu olarak sektördeki hedefimiz; müsteri menuniyetini referans alan lider ve güvenilir bir kurulus olmaktir.

 

Kalite Politikamiz

Holding A.S. Sirketler Grubu olarak, ürün / hizmet faaliyetlerinin yürütülmesinde kaliteyi ilk sart olarak benimseyerek, salt ve otomasyon sektöründe akla gelen ilk firma olmak

Ve bu amaca ulasirken;

Iso 9001:2000 kalite sisteminin etkinliginin takibi ve sürekli iyilestirmenin gerçeklestirilebilmesi için firma bünyesinde kalite bilincini olusturmak,

Müsteri varligimizin belirleyicisidir, anlayisi ile ürün / hizmet kalitemizin etkinliginin sürekliligini saglamak ve ürün / hizmet kalitemizi sürekli ileriye tasimak,

Müsteri ihtiyaçlarini en kisa sürede cevaplamak ve müsteri ürün / hizmet taleplerinin kalite ve miktar kosullarini saglamak,

Kaliteli ürün / hizmet için kaliteli girdi gerekir, gerçeginden yola çikarak tedarikçilerimizle isbirligi içinde olup karsilikli olarak faaliyetlerimizin gelistirilmesine katkida bulunmak,

Firmamiz personelinin, personel görev tanimlarinin ve pazarin gerektirdigi ihtiyaçlar dogrultusunda egitim almalarini saglamak ve personel niteliklerinin iyilestirilmesini saglamak,

Ürünün gerektirdigi sartlar ile faaliyetlerimizden dolayi sorumlu oldugumuz yasal sartlari karsilamak,

Faaliyetlerimizi gerçeklestirirken çevreye saygili olmak,

Yasalara saygili olmak,

Kalite politikamizdir.

 

Ilkelerimiz

SAHIPLENME

Holding A.S. Sirketler Grubu çalisanlari olarak isin gereklerinin yerine getirilmesi, sistemlerimizin korunmasi, gelistirilmesi ve kisilerin verimliliklerinin artirilmasina yardimci olma konularinda sorumluluklarimizi kabul edip ve sirketin kaynaklarini özenli, yerinde ve etkin kullanip, her atilimimizi sirketin basarisini gözönünde bulundurarak yapariz.

TAKIM ÇALISMASI

Holding A.S. Sirketler Grubu olarak takim çalismasini benimser ve farkli fikirleri en iyiye ulasma yolunda arti deger olarak görürüz. Bu anlayisi da Süreç Odakli Yaklasim çerçevesinde, sirket amaçlari

dogrultusunda yayginlastirip gelistirmeye basariyi hedef seçip ilerlemeye çalisiriz.

LIDERLIK

Holding A.S. Sirketler Grubu olarak her bir çalisaninin takim çalismasi çerçevesi içinde, kendi sorumluluk alaninda birer lider olduguna inanir ve bu konuda gelismeleri için destek veririz.

ILETISIM

Isimizi yaparken temasta bulundugumuz herkes ile etkin iletisim kurmak temel ilkelerimizden biridir. Iletisim kurarken kendimizi karsimizdaki kisinin yerine koymanin ve kisileri etkin dinlememnin bizi basariya götürecegine inaniriz.

ÜRETICILIK

Holding A.S. Sirketler Grubu olarak bilgiye ulasirken ve elde ettigimiz bilgileri kullanirken, ulastigimiz her noktada kendimizi, kaynaklarimizi ve sonuçlari sorgulayarak, alternatif üreterek, farkli kaynaklardan aldigimiz bilgileri yorumlayarak, alisilmis kaliplarin ötesine geçmeyi hedefleriz.

ESNEKLIK

Holding A.S. Sirketler Grubu olarak, disimizdaki dünyada gerçeklesen degisimleri takip edip uyum saglamayi, degismesi gereken aliskanliklarimizdan kurtularak farkli anlayislara açik olmayi ve mevcut sistemlerin ötesini görmeye çalisip kendimizle birlikte dünyayi da degistirerek gelecekte de var olmayi amaçlariz.

KENDINI GELISTIREBILME

Ögrenmeyi sadece dis kaynaklardan gelecek hazir bilgi olarak görmeyip, bilgiyi çesitli araçlar kullanarak (çalisan profilimize uygun bir sekilde merakimizdan dogan ögrenme istegiyle) kisisel arastirma ve çabayla farkli kaynaklardan elde etmek isteriz. Bu bilgiyi de yorumlayarak gelistirir ve uygulariz.

ZAMANINDALIK

Yapilmasi gereken isleri verilen sözlere uygun olarak, zamaninda ve en dogru sekilde yapariz.

 

Alto Holding Sirketler Grubu

1970’ li yillarin ikinci yarisinda temelleri atilan Alto Holding grubu, zaman içinde; sahis isletmesinden, kararlilikla, üstlenilen islerde kalite ve dürüstlügü ana hedef alarak kendi alaninda taninmis sirketler haline gelmistir.

Sermaye olarak sadece bilgi, dürüstlük ve hiçbir zaman geriye dönmeme azmine sahip grubumuz; öncelikle kamu ihalelerinde elektrik tesisati islerini üstlenmistir. Tesisat islerinde kullandigi malzemelerin ticaretini yapmak amaciyla istanbul Kartal Maltepe’de Uçarlar  Elektrik ticaret unvanli sahis firmasini kurmus olup elektrik, tesisat, taahhüt ve elektrik malzemeleri ticaretinin yanisira insaat isleri ile istigal etmistir.

1980’ lerde isyerini Türkiye’nin elektrik piyasasina yön veren Karaköy bankalar caddesine tasimistir.1984 Yilinda Köhler Elektrik Sayaçlari San.ve Tic.A.S.yi kurulmus ve üretime baslamistir. Kisa sürede kapasite artirimi ve kalitede adini duyurmustur.

Ar-Ge çalismalarina agirlik verilerek kalite yükseltilmis ve maliyetler düsürülmüstür. Türkiye çapinda satis  bayi ve servis agi olusturulmustur. Bünyesinde 300 isçi çalistiran ve yan sanayi ve servis agi ile yaklasik 1000 kisiye istihdam saglayan sirket 1993-1995 yillarinda  Türkiye elektrik sayaci pazarinin yüzde 50’ sine sahip olmustur.

Yeni bir yatirima girilebilecek sermaye  birikimi saglayan grup 1996 yilinda faaliyet alanini genisletme arayisina girmis ve Tekirdag Çorlu’ da 30.000 m2 arazi alarak Altoteks Tekstil Giyim Boya Apre San. ve Tic.A.S. Alman Btm Babcock firmasi esliginde Kurulmustur. 1999 yili sonunda deneme üretimine baslamistir.

2002 yilinda elektronik elektrik sayaci kullaniminin zorunlu hale gelmesi elektrik sayaci piyasasinda dönüm noktasi olmustur. Köhler bu konuda yine önderligi baskalarina birakmamis piyasaya önce girmis ve pazar payini yüzde 80’e çikarmistir.

2002 yili sonunda sayaç standart ve özelliklerinde Tedas tarafindan sik sik degisiklikler yapilmis, piyasaya montaj firmalari çikmis  kalitesiz sayaçlarin piyasaya sürülmesi ve  rekabet nedeniyle 2003 yilinda fiyatlar da yüzde 70 düsmüstür. Ancak Köhler konusunda uzman teknik ekibi sayesinde diger firmalarin üretemedigi sayaçlarin imalatina yönelerek pazar payini korumustur.

Faaliyetlerin çesitlendirilmesi çalismalarina 2003 yilinda da devam edilmis enerji sektöründe faaliyet göstermek üzere Elpada A.S. kurulmus. Holding A.S. Sirketler Grubu Sayport markasi ile imal ettirdigi alçak gerilim koruma kontrol cihazlarinin ticaretine baslamistir. Holding A.S. Sirketler Grubu aydinlatma cihazlari konusunda faaliyete baslamistir. Tüm sirketler holding bünyesine alinmis finans birligi saglanmistir.

Avrupa birligi uyum yasalari çerçevesinde temiz enerji kaynagi (yenilenebilir enerji kaynaklari)  rüzgar elektrik santrali lisansina sahip Lodos Elektrik Üretim A.S.’nin hisseleri satin alinarak rüzgar elektrik santrali kurulmasina karar verilmistir. Grubun amaci bulundugu yeri korumak degil hep bir basamak üste çikmaktir.  Yönetim kurulu aldigi her kararda ise basladiklari günü , bugünü degerlendirir gelecegi buna göre planlar. Grup bu sayede Türkiye’nin maruz kaldigi ekonomik krizlerin hiçbirinden etkilenmeden basariyla geçmistir.

Grup ticari basarilarinin yani sira topluma hizmeti de amaç edinmis olup bu dogrultuda Ankara Güdül ilçesi Karacaören kasabasinda yaptirilan sekiz derslikli ilkögretim okulu 20.10.2004 tarihinde ögretime açmis olup Milli Egitim Bakanligi'nin hizmetine sunmustur.

COPYRIGHT © 2012 ALTOEL ELEKTRİK ELEKTRONİK SAN. VE TİC. A.Ş. - ALL RIGHTS RESERVED
Web Tasarımı